Bedrijfsfotografie in stijl

Ook jouw bedrijf wil opvallen tussen concurrenten. Waarom dan kiezen voor anonieme stockfoto’s die iedereen kan kopen? Zeg vaarwel aan clichés. Zet liever de eigenheid van je bedrijf in de verf met een creatieve bedrijfsreportage of portretreeks. En pak uit met een unieke visuele identiteit.

"Op zoek naar goeie foto's? Contacteer Ine! Dat is mijn logische reflex. Bovenop topbeelden, zoekt ze steeds naar het optimale eindresultaat, met onze doelen in het achterhoofd."

Sooike Stoops - communicatiemedewerker VIB

Zakelijke bedrijfsfotografie of in reportagestijl

Bedrijfsfotografie is een breed begrip. Een goede bedrijfsfotograaf is in de regel dus een polyvalent wezen. Ondergetekende is daarop geen uitzondering. Ik trek je medewerkers voor de lens of boks een bedrijfsreportage in elkaar. Ik versla events, schiet redactionele beelden of ga op pad voor een PR-campagne.

Welke bedrijfsfotografie?

Hoe ga ik te werk als jouw bedrijfsfotograaf?

Eerst neem ik de tijd om je organisatie beter te leren kennen. Wat hebben jullie voor ogen? Wat maakt jullie bedrijf of organisatie bijzonder? Wat vinden klanten of partners belangrijk? Die inspiratie vertaal ik nadien naar een originele beeldenreeks die past bij het imago en de huisstijl van je onderneming.

Vijf tekenen dat je een fotograaf nodig hebt:

  1. Je lanceert een rebranding of nieuwe website
  2. Je profielfoto op LinkedIn is al zeven jaar oud
  3. Elk portret op je site heeft een andere achtergrond
  4. Je wil sneller de juiste medewerkers aantrekken
  5. Je organisatie mist een herkenbare visuele stijl

Freelance fotograaf met emmers ervaring

Als freelance fotograaf heb ik ervaring in allerlei sectoren. Van onderwijs tot technologie, architectuur, de reissector ... Nog het liefst werk ik voor organisaties met een sociale of ecologische missie. Lees wat over mij. Of ontdek mijn andere diensten als fotograaf: van reisfotografie tot vastgoedfotografie of eventfotografie.

Op zoek naar een huisfotograaf voor jouw bedrijf?

Ben je een bedrijf dat nood heeft aan redelijk wat fotografie? Heb je op regelmatige basis event-fotografie, portret shoots, beeldmateriaal voor social en/of nieuwsberichten nodig? En wil je dat liefst in een uniforme huisstijl? Dan kan ik je helpen. Ik deed dit voordien al voor heel wat bedrijven (onder meer VIB, Showpad, Sofico).
Ik maak jouw werk bovendien makkelijker:

  • We maken vaste prijsafspraken, zodat je niet nodeloos tijd verliest met het opvragen van offertes.
  • Je kan je shoots zelf digitaal inplannen in mijn kalender.
  • We leggen ook vooraf steeds alle gebruiksrechten vast, zodat je ook daar niet voor verrassingen komt te staan.
  • Al jouw beelden zitten makkelijk bereikbaar in jouw dropbox. En ik bewaar een backup op mijn servers.
  • Bovendien kan ik je helpen met het beheer van de portretrechten van je personeel.

Bedrijfsfotografie met resultaat

Wil je een productieproces in beeld brengen? Zakelijke portretten maken van je team? Uitpakken met een bedrijfsreportage? Dan moeten we praten. Met mijn 20 jaar ervaring in bedrijfsfotografie ben jij altijd zeker van een mooi resultaat.

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

< Terug naar overzicht