Bedrijfsfotografie in stijl

Ook jouw bedrijf wil opvallen tussen concurrenten. Waarom dan kiezen voor anonieme stockfoto’s die iedereen kan kopen? Zeg vaarwel aan clichés. Zet liever de eigenheid van je bedrijf in de verf met een creatieve bedrijfsreportage of portretreeks. En pak uit met een unieke visuele identiteit.

Zakelijke bedrijfsfotografie of in reportagestijl

Bedrijfsfotografie is een breed begrip. Een goede bedrijfsfotograaf is in de regel dus een polyvalent wezen. Ondergetekende is daarop geen uitzondering. Ik trek je medewerkers voor de lens of boks een bedrijfsreportage in elkaar. Ik versla events, schiet redactionele beelden of ga op pad voor een PR-campagne.

Welke bedrijfsfotografie?

Hoe ga ik te werk als jouw bedrijfsfotograaf?

Eerst neem ik de tijd om je organisatie beter te leren kennen. Wat hebben jullie voor ogen? Wat maakt jullie bedrijf of organisatie bijzonder? Wat vinden klanten of partners belangrijk? Die inspiratie vertaal ik nadien naar een originele beeldenreeks die past bij het imago en de huisstijl van je onderneming.

Vijf tekenen dat je een fotograaf nodig hebt:

  1. Je lanceert een rebranding of nieuwe website
  2. Je profielfoto op LinkedIn is al zeven jaar oud
  3. Elk portret op je site heeft een andere achtergrond
  4. Je wil sneller de juiste medewerkers aantrekken
  5. Je organisatie mist een herkenbare visuele stijl

Freelance fotograaf met emmers ervaring

Als freelance fotograaf heb ik ervaring in allerlei sectoren. Van onderwijs tot technologie, architectuur, de reissector ... Nog het liefst werk ik voor organisaties met een sociale of ecologische missie. Lees wat over mij. Of ontdek mijn andere diensten als fotograaf: van reisfotografie tot vastgoedfotografie of eventfotografie.

Bedrijfsfotografie met resultaat

Wil je een productieproces in beeld brengen? Zakelijke portretten maken van je team? Uitpakken met een bedrijfsreportage? Dan moeten we praten. Met mijn 20 jaar ervaring in bedrijfsfotografie ben jij altijd zeker van een mooi resultaat.

Contacteer me voor een vrijblijvende offerte of gesprek.

< Terug naar overzicht