Journalistieke fotografie

Misschien wil je een onderwerp op de agenda zetten. Een PR-campagne lanceren. Een redactioneel artikel illustreren. Wat je doelstellingen ook zijn: met een authentiek beeldverhaal help ik je merk, medium of organisatie om te verwonderen. Daarvoor put ik uit de beste verhalentrommel: het echte leven.

"Ik werkte met Ine voor een aantal projecten en was telkens heel tevreden. Ze is heel vlot in haar communicatie, komt met goed uitgedachte voorstellen / ideeën / suggesties en zorgt voor een afgewerkt & professioneel resultaat. Tijdens shoots weet ze iedereen op hun gemak te stellen, waardoor de foto's er nóg beter uitzien. Ook de verwerking achteraf gebeurt vlot & correct. Niets dan positiefs dus!"

Elien Martens - project manager bij Make Sense

Editorial fotografie: verhalen als rode draad

Waarom verhalen? Ze bepalen hoe mensen naar je bedrijf of organisatie kijken. Ze maken je merk sterker en creëren een connectie met je publiek. Ze vertellen iets over je klanten, je partners en je eigen organisatie. Als reportagefotograaf leg ik die verhalen in journalistieke stijl voor je vast.

Fotografie in een beeldtaal die bij je past

Doorheen de jaren deed ik veel ervaring op met redactionele fotografie voor bedrijven, tijdschriften en publicaties. Zo fotografeerde ik meer dan eens beelden die uiteindelijk in magazines of kranten belandden.
Op zoek naar de fotograaf voor een journalistiek project, een reportage of een reisverhaal? Ik vertaal jouw boodschap in een beeldtaal die aansluit bij je doelgroep.

Redactionele fotografie vs. reclamefotografie

Redactionele fotografie of ‘editorial fotografie’ is geen reclamefotografie maar maar wil vaak hetzelfde doel bereiken: mensen verbazen. Elk beeld afzonderlijk moet moeiteloos in een magazine kunnen passen. Of je campagne nu een commercieel of redactioneel doel heeft: ik kan je helpen.

Op zoek naar vaste fotograaf voor jouw bedrijf?

Ben je een bedrijf dat nood heeft aan verhalende content voor PR-artikels, Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn? Heb je op regelmatige basis beeldmateriaal nieuwsberichten nodig? En wil je dat liefst in een uniforme huisstijl? Dan kan ik je helpen. Ik deed dit voordien al voor heel wat bedrijven (onder meer VIB, Showpad, Sofico).
Ik maak jouw werk bovendien makkelijker:

  • We stellen samen een pakket op (maandelijks, jaarlijk)
  • We maken vaste prijsafspraken, zodat je niet nodeloos tijd verliest met het opvragen van offertes.
  • Je kan je shoots zelf digitaal inplannen in mijn kalender.
  • We leggen ook vooraf steeds alle gebruiksrechten vast, zodat je ook daar niet voor verrassingen komt te staan.
  • Al jouw beelden zitten makkelijk bereikbaar in jouw dropbox. En ik bewaar een backup op mijn servers.
  • Bovendien kan ik je helpen met het beheer van de portretrechten van je modellen of personeel.

Van fotoreportages tot campagnebeelden

Je kan me boeken voor een campagnebeeld of redactioneel portret, een fotoreportage… Ontdek ook mijn andere diensten als fotograaf: van bedrijfsfotografie en portretfotografie tot vastgoedfotografie of reisfotografie.

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

< Terug naar overzicht