Journalistieke fotografie

Misschien wil je een onderwerp op de agenda zetten. Een campagne lanceren. Een redactioneel artikel illustreren. Wat je doelstellingen ook zijn: met een authentiek beeldverhaal help ik je merk, medium of organisatie om te verwonderen. Daarvoor put ik uit de beste verhalentrommel: het echte leven.

Editorial fotografie: verhalen als rode draad

Waarom verhalen? Ze bepalen hoe mensen naar je bedrijf of organisatie kijken. Ze maken je merk sterker en creëren een connectie met je publiek. Ze vertellen iets over je klanten, je partners en je eigen organisatie. Als reportagefotograaf leg ik die verhalen in journalistieke stijl voor je vast.

Fotografie in een beeldtaal die bij je past

Doorheen de jaren deed ik veel ervaring op met redactionele fotografie en campagnes voor bedrijven, tijdschriften en publicaties. Op zoek naar de fotograaf voor een journalistiek project, een reportage of een reisverhaal? Ik vertaal jouw boodschap in een beeldtaal die aansluit bij je doelgroep.

Redactionele fotografie vs. reclamefotografie

Redactionele fotografie of ‘editorial fotografie’ is geen reclamefotografie maar maar wil vaak hetzelfde doel bereiken: mensen verbazen. Elk beeld afzonderlijk moet moeiteloos in een magazine kunnen passen. Of je campagne nu een commercieel of redactioneel doel heeft: ik kan je helpen.

Van fotoreportages tot campagnebeelden

Je kan me boeken voor een campagnebeeld of redactioneel portret, een fotoreportage… Ontdek ook mijn andere diensten als fotograaf: van bedrijfsfotografie en portretfotografie tot vastgoedfotografie of reisfotografie.

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

< Terug naar overzicht