Portretfotografie die spreekt

Of je bedrijf nu een start-up is of een gevestigde waarde: een authentiek imago telt altijd. Een portretfotograaf kan wonderen doen. Op zoek naar een fotograaf die jou en je collega’s stijlvol voor de lens brengt? Zoek niet verder. Neem een kijkje naar mijn werk of contacteer me voor een vrijblijvend concept of offerte

"Onze foto's zijn gewoon prachtig. Ine slaagde erin iedereen op zijn gemak te stellen. En mij zelfs aan het lachen te brengen. Faut le faire, het mooiste in een mens naar boven brengen!"

Koen Verroken - Pragma Advocaten

Freelance portretfotograaf, in Gent of elders

Portretfotografie is een stiel apart. Als freelance fotograaf specialiseer ik me vooral in bedrijfsportretten. Vanuit Gent zwerf ik uit naar overal om jou en je collega’s treffend in beeld te brengen. Mijn uitdaging? Het verhaal van jouw organisatie vatten in zakelijke portretten van mensen uit vlees en bloed.

Portretfotograaf, maar ook bedrijfsreportages

Wil je een stapje verder gaan dan alleen zakelijke portretten? Als een vlieg op de muur volg ik jullie activiteiten dan ook voor een halve of volledige dag. Ik capteer kleine en grote momenten in een door-en-door menselijke reportage. Lees meer over bedrijfsfotografie. Wat meer over mij. Of stuur me een berichtje.

Portretfotografie die mensen doet stralen

Alle knappe koppen in je organisatie breng ik in de juiste setting in beeld. Denk aan profielfoto’s, actiebeelden en interacties met collega’s of klanten. Dat kan overal: op kantoor of op de werf, in het labo, de werkplaats of fabrieksruimte. Daarbij probeer ik de brug te slaan tussen mensen en de missie van je bedrijf.

Portretfotografie met een strakke planning

Portretfotografie is ook goede planning. Verwacht een fotograaf met een hands-on aanpak, heldere afspraken en een strakke timing. Enkele dagen later zitten de beelden al in je mailbox. Zowel in hoge resolutie als in webformaat, of zelfs al netjes bijgesneden voor gebruik op je socialemediakanalen.

Haal een ervaren portretfotograaf in huis

Zijn de beelden op je ‘over ons’-pagina dringend aan vervanging toe? Deze portretfotograaf neemt de uitdaging aan. Met 20 jaar ervaring in portretfotografie en bedrijfsfotografie, ben jij zeker van een consistent en professioneel resultaat.

Contacteer me voor een vrijblijvend concept en offerte

Meer portretshoots

< Terug naar overzicht