Fotografie voor campagnes, social media & je website

Jouw merk heeft een eigen beeldtaal nodig. Ik help die mee vorm te geven. Zo krijgt je bedrijf smoel, niet enkel in tekst en logo maar ook in je fotografie. Voor je website, maar evengoed je verhaal op andere media als Instagram, Facebook of LinkedIn.

"Ik werkte met Ine voor een aantal projecten en was telkens heel tevreden. Ze is heel vlot in haar communicatie, komt met goed uitgedachte voorstellen / ideeën / suggesties en zorgt voor een afgewerkt & professioneel resultaat. Tijdens shoots weet ze iedereen op hun gemak te stellen, waardoor de foto's er nóg beter uitzien. Ook de verwerking achteraf gebeurt vlot & correct. Niets dan positiefs dus!"

Elien Martens - project manager bij Make Sense

Campagne fotografie: gerichte beelden die passen bij je merk

Waarom gerichte campagnebeelden? Ze bepalen hoe mensen naar je bedrijf of organisatie kijken. Ze maken je merk sterker en creëren een connectie met je publiek. Ze vertellen iets over je klanten, je partners en je eigen organisatie.

Fotografie in een beeldtaal die bij je past

Doorheen de jaren deed ik veel ervaring op met fotografie en campagnes voor bedrijven. Zo maakte ik foto's voor Landrover en Jaguar, shoot ik campagnes voor KIA, vertaalde ik portretten naar branding portretten voor Deminor en meer. Op zoek naar de fotograaf die beeld omzet naar jouw unieke brand? Ik vertaal jouw boodschap in een beeldtaal die aansluit bij je doelgroep.

Op zoek naar vaste fotograaf voor jouw bedrijf?

Ben je een bedrijf dat nood heeft aan fotografische content voor Facebook, Instagram, Pinterest of LinkedIn? Heb je op regelmatige basis beeldmateriaal nieuwsberichten nodig? En wil je dat liefst in een uniforme huisstijl? Dan kan ik je helpen. Ik deed dit voordien al voor heel wat bedrijven (onder meer VIB, Showpad, Sofico).
Ik maak jouw werk bovendien makkelijker:

  • We stellen samen een pakket op (maandelijks, jaarlijk)
  • We maken vaste prijsafspraken, zodat je niet nodeloos tijd verliest met het opvragen van offertes.
  • Je kan je shoots zelf digitaal inplannen in mijn kalender.
  • We leggen ook vooraf steeds alle gebruiksrechten vast, zodat je ook daar niet voor verrassingen komt te staan.
  • Al jouw beelden zitten makkelijk bereikbaar in jouw dropbox. En ik bewaar een backup op mijn servers.
  • Bovendien kan ik je helpen met het beheer van de portretrechten van je modellen of personeel.

Van campagnebeelden tot materiaal voor je socials

Je kan me boeken voor een campagnebeeld of redactioneel portret, een fotoreportage… Ontdek ook mijn andere diensten als fotograaf: van bedrijfsfotografie en portretfotografie tot vastgoedfotografie of reisfotografie.

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek of offerte.

< Terug naar overzicht